Industrigatan 97
252 32, Helsingborg
Kontakta oss

Om oss

Företaget

Sundspärlans Buss AB är ett trevligt bussföretag i Skåne där säkerhet och ett trevligt bemötande är grundpelarna. Sundspärlans buss har kört människor till när och fjärran sedan 1995 och företagets VD heter Kjell Boris Nilsson. Från början hette detta bussföretag Guldkustens Buss och Taxi, men när man gjorde om det till ett aktiebolag år 1999 antog man också det nya namnet – Sundspärlans Buss AB.

Bussar och chaufförer

Sundspärlans bussar är av högsta kvalitet och erbjuder fantastisk komfort. Flottan består av 20 bussar som rymmer allt från 8-82 personer och tio erfarna och serviceinriktade busschaufförer kör dessa tryggt och säkert från start till mål. Inom företaget finns tio heltidsanställda och tio extraanställda chaufförer, så det finns gott om back-up om en schemalagd chaufför får förhinder, eller om fler än tio olika resor planeras in på samma gång. Ytterligare två anställda som sköter kontorsuppgifter finns också i företaget.

Maximal säkerhet och komfort

Över de år som passerat har Sundspärlans Buss vuxit sig till ett stabilt bussföretag i Sydsverige. Bussflottan är landets modernaste och alla har såväl bälten som alkolås – för maximal säkerhet på vägarna. Alla bussar innehar också miljöcertifikation Euro 5 och uppdaterades år 2011, -12 och -13 till absolut senaste modell – fräschare än så blir det inte!

I bussarna möts man av bekväma säten och gott om utrymme. I de mest exklusiva turistbussarna kan man få plats med bord, och tillgång till både toalett som vask och mikrovågsugn finns.

Kontakta oss på Sundspärlans Buss AB om du är intresserad av att hyra någon av våra bussar till din resa!