Industrigatan 97
252 32, Helsingborg
Kontakta oss

Tidsfördriv på bussen

Bussresan ger tid för avslappning

Att åka buss är ett bekvämt sätt att färdas, särskilt om bussen i fråga är av den toppstandard som erbjuds hos Sundspärlans Buss AB. Man lägger in eventuell packning i ett rymligt bagageförråd och kliver sedan upp i en ren och fräsch buss av toppmodern årsmodell. Därefter installerar man sig på sin plats, spänner på sig sitt bälte och lutar sig tillbaka. På detta vis färdas man sedan tryggt och bekvämt ända fram till resans mål.

Social tid – eller egentid

Reser man med sällskap så har man ett ypperligt tillfälle att samtala med medresenärer, och reser man ensam kan man utnyttja tiden till att sova eller till att läsa en god bok, roa sig med mobiltelefonen, surfplattan, eller laptoppen – till de tre sistnämnda alternativen är hörlurar ett mycket bra komplement så att andra slipper störas av ens elektroniska ljud.

Andra förslag är att bläddra i magasin, lösa korsord eller Sudoku, prata i telefon eller varför inte drömma sig bort en stund?

Skönare sömn på bussen med enkla medel

Om man vet med sig att resan är lång – och särskilt om den går över nattimmarna – så kan det vara skönt att ha med sig en liten kudde, öronproppar och ögonmask – för bekvämare sömn.

Mat och dryck

Man kan också ta med sig matsäck, något gott att dricka och äta – dels för att stilla sug och hunger, men också för att det är ett sannerligen trevligt tidsfördriv.  Saker som inte kladdar eller smular för mycket är att föredra, och ett paket våtservetter kan komma väl till pass.